Zonne-energiesystemen

Ondanks de afschaffing van de subsidies door onze staat, blijft het plaatsen van zonnepanelen een financieel interessant voordeel hebben: u investeert in gratis energie voor de rest van uw bestaan.

Door fotovoltaïsche zonnepanelen te plaatsen kunnen zowel particulieren als bedrijven een groot financieel voordeel behalen en tegelijkertijd het milieu een handje helpen. Voor vrijwel alle daken kunnen wij de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen ontwerpen en aanbrengen.
Dit doen wij voor alle bedrijven en particulieren in het gehele land.
Aan het bedrijfsleven leveren we pv systemen, die prominent op het bedrijfspand kunnen worden bevestigd om het duurzame ondernemerschap te ondersteunen.
Particuliere woningen vragen weer aan andere aanpak. Aangezicht, kleuren, indek- en vlak-verdelingsmogelijkheden spelen daar juist weer een belangrijke rol.

Door u als klant goed door alle mogelijkheden van het fotovoltaïsch zonnepaneel te begeleiden, zijn wij in staat uw project zoals u dat wilt op te leveren.

Twijfel niet, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Werking fotovoltaïsch zonnepaneel

De werking van een zonnepaneel in een notendop:

Als zonlicht op het oppervlak van een zonnepaneel valt, dan absorbeert deze een deel van de lichtenergie. De atomen waaruit silicium bestaat kunnen dan vrij gaan bewegen en zo ontstaat er elektrische spanning tussen de twee lagen silicium, die vergelijkbaar is met de plus- en minpool van een batterij. Als de voor- en achterzijde van de siliciumlaag (de plus- en minpool) vervolgens met elkaar worden verbonden, word er een spanning opgewekt.

Rendement

Het rendement van een zonnepaneel varieert van 13 % tot 16 %. Als je dus 1000 kWh/m² lichtinval hebt per jaar dan brengen deze zonnepanelen ongeveer 150 kWh op per m² per jaar.
Er zijn 2 soorten panelen: één met gemarmerd uitzicht (polykristallijn silicium) en één met effen uitzicht (monokristallijn silicium). Deze laatste zou een iets hoger rendement hebben.

Installatie fotovoltaische zonnepaneel

Een pv installatie is eigenlijk heel eenvoudig.
Eerst worden de zonnepanelen op het dak bevestigd.
Vervolgens wordt de omvormer opgehangen en aangesloten op de zonnepanelen.
Tot slot wordt de omvormer aangesloten op 230 Volt en is uw installatie klaar.

Hoofdzetel

Tech-Solutions bvba

Salvialaan 37
2840 Reet
BE 0844 870 295

Sven Siebens:
+32 471 32 77 62

Magazijnen

Boomsesteenweg 12 / Unit 12
2630 Aarstelaar
 
Duffelshoek 43
2550 Kontich