Preventieadviseur niveau II of I (M/V)

Antwerpen, BE

Vacature omschrijving

Bedrijf

Na 20 jaar praktijkervaring op het vlak van elektriciteitswerken in kranen en de marine sector werd in 2012 Tech-Solutions BV opgericht. Vandaag is Tech-Solutions een snel groeiend bedrijf dat diensten levert op alle gebieden van elektrotechnieken. 

Wij leveren diensten op een hoogstaande en kwalitatieve manier zowel in de industrie als aan particulieren.

Wij behandelen al onze werken met de grootste toewijding en zorg. We staan voor een eersteklas dienstverlening, onderhoud en service. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, transparantie, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Jouw takenpakket

Als preventieadviseur bezoek je in het kader van preventie, veiligheid en welzijn op het werk onze verschillende werven in België en het buitenland. Je staat in voor het uitbouwen van een effectief preventie- en veiligheidsbeleid dat je mag uittekenen. Je maakt risicoanalyses op, stelt preventiemaatregelen voor en werkt veiligheidsinstructies uit. 

Je zorgt voor een echte “veiligheidscultuur” en je bent het aanspreekpunt als specialist terzake die advies verleent op onze verschillende werven. Door je aanwezigheid op de werven ga je na of de (wettelijke) vereisten en reglementeringen inzake veiligheid opgevolgd worden. Je verricht op regelmatige basis controles op het vlak van veiligheid op onze verschillende werven. Je staat in voor de opvolging en organisatie van de keuringen van werkmateriaal, het wagenpark en de materialen in verhuur.

Je staat in voor de vorming van het personeel inzake veiligheid en de opvolging van certificering van personeel en onderaannemers. 

Tot slot zal je instaan voor de certificering van het kwaliteitssysteem ISO-9001 en veiligheidssysteem VCA. 

Profiel

 • Je bezit een attest preventieadviseur niveau 1 of 2 aangevuld met relevante ervaring;
 • Werkervaring en/of grote interesse in de Marine- en Offshore sector in de ruime zin is een pluspunt;
 • Kennis van ISO-systemen is een pluspunt;
 • Je gaat discreet en op een integere manier om met alle informatie;
 • Je beschikt over een goede dosis analytisch denkvermogen en zelfstandigheid. Je hecht tevens belang aan teamwork en draagt kwaliteit hoog in het vaandel;
 • Je bent een kei in organiseren. Gestructureerd werken is voor jou een tweede natuur. 
 • Je bent communicatief en hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en kan je daarnaast ook vlot uitdrukken in het Engels;
 • Je stelt je flexibel op en bent bereid om je te verplaatsen naar onze verschillende werven zowel in het binnenland als het buitenland. 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

Talenkennis

 • Nederlands
 • Engels
 • Aanbod

  Wij bieden een voltijdse tewerkstelling in een dynamisch en sterk groeiend bedrijf.  Je mag een boeiende en afwisselende job verwachten met voldoende uitdagingen. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket en extralegale voordelen. 

  Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met Sarah Verlinden of Sophie Siebens:

  info@tech-solutions.be of +32 472 11 26 49.

  Applicatie formulier

  Slechts één bestand.
  2 MB limiet.
  Toegestane types: gif jpg jpeg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.