Rental

Marine & Offshore

Afbeelding

Generatoren

Tech-Solutions beschikt over een groeiende huurvloot geluidgedempte stroomgeneratoren voor allerhande productiviteitstoepassingen.

Onze generatoren zijn zowel onshore als offshore inzetbaar om kleine en grote installaties feilloos draaiende te houden. Of het nu gaat om tijdelijke energietoevoer voor onderhoud of shutdown, extra permanente productiecapaciteit of projectmatige energie aan boord van offshore constructies. Tech-Solutions biedt een passende combinatie met oog op productiviteit, energiezuinigheid en ergonomie.

We staan onze partners bij met betrouwbare, rendabele huuraggregaten van verschillende vermogens reikend tot 1500 kVA. Alle modellen bieden eenvoud in gebruik en beproefde betrouwbaarheid in productiviteit met uitgebreide veiligheidsfuncties, lage geluidsniveaus en optimaal brandstofrendement door de krachtige en energiezuinige dieselmotoren voor langdurige prestaties. Om de autonomie van onze machines te verhogen, kunnen wij externe brandstoftanks aansluiten voor een extra lange gebruiksduur.

Al ons herkenbaar en gekeurd materiaal is volledig gecertificeerd en voldoet aan de laatste emissienormen. Dankzij deze geavanceerde hoogwaardige machines in combinatie met efficiënt en gespecialiseerd onderhoud kunnen wij een maximale bedrijfszekerheid en het beste rendement garanderen.

Door hun waterdichte en tegen corrosie behandelde omkasting alsook door de mogelijkheid om bij hoge en lage omgevingstemperaturen te werken, zijn onze aggregaten volledig afgesteld om energie te bieden op veeleisende offshore werklocaties.

De generatoren zijn tevens uitgerust met gekeurde hijsframes en dubbelwandige brandstoftanks.

Onze VCA gecertificeerde ingenieurs selecteren de meest geschikte vermogensexport installatie met de nodige accessoires zoals bekabeling en verdeelkasten in het totaalpakket.

Wij verzorgen transport, vakkundige plaatsing en de volledige elektrische installatie op uw locatie. De kwaliteit wordt extra gewaardborgd door onze snelle dienstverlening, service op maat en personeelsveiligheid.

Kortom Tech-Solutions staat haar partners bij in stroom zonder zorgen.

Afbeelding

Stroomkabels & Verdeelborden

Tech-Solutions beschikt over een zéér uitgebreid, hoogwaardig en duurzaam assortiment van stroomkabels en universeel inzetbare verdeelborden voor de aansluiting en uitsplitsing van alle nodige toepassingen in tijdelijke periodes of voor permanent gebruik. Zowel onshore alsook offshore.

De internationaal erkende en door 11 keuringsorganismen gecertificeerde kabels variëren in grootte van 220V-16A tot 400V-630A. Ook ontwikkelde Tech-Solutions eigen gemodificeerde voedingskabels die waterbestendig zijn tot 100 meter diepte, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor energieoverdracht tussen wal en schip.

De verdeelborden van Tech-Solutions zijn beschikbaar in verschillende opbouwen, gaande van 16A tot 400A, met verschillende uitgang combinaties per type. Ons assortiment beschikt tevens over zeer robuuste hoofdverdelers die geschikt zijn voor een aanzienlijke hoeveelheid verdelingen om aan alle specieke ambities van onze partners te kunnen voldoen.

Onze gekenmerkte verdeelborden met rubberen behuizing zijn, mede door materiaal gebruik, alsook qua design met een overstekend deksel en taps toelopende kast, zeer weersbestendig.

Ook zijn onze verdeelborden stapelbaar en voorzien van geïntegreerde handgrepen, hijsogen en ijzersterke frames voor efficiënte verplaatsing en transport.

Eerste klas duurzame kwaliteit, met eindeloos veel mogelijkheden om exact aan de doelstelling van onze partners te voldoen, is een absolute must binnen de visie van Tech-Solutions als waardevolle partner.

Afbeelding

Lichtmasten

Om heldere verlichting op een locatie waar geen vaste stroomvoorziening is te voorzien, biedt Tech-Solutions mobiele lichtmasten met een optimale lichtverdeling over een gebied tot wel 5000m2.

De compacte lichtmasten met een interne generator, zijn zeer eenvoudig in gebruik en ideaal om in te zetten op industrieterreinen, werven, alsook op het scheepsdek om goed zicht en veiligheid te garanderen.

Kenmerkend aan de mobiele lichtmasten is het compacte ontwerp met een groot verlichtingsbereik door de hydraulisch uitschuifbare mast met een werkhoogte tot wel 8 meter, dewelke gecertificeerd stabiel is met windsnelheden tot 80 km/u.

Het heldere licht, bestaande uit 4x 350W LED-lampen, is afkomstig van 360° draaibare schijnwerpers (met een verlichtingsdekking van 20LUX p/m2, op een opp. van 5000m2), waardoor de lichtrichting bijgestuurd kan worden zonder verplaatsing.

De interne generator met een laag brandstofverbruik haalt onafhankelijk tot 185 draaiuren.

Dankzij de gegalvaniseerde stalen omkasting en het gepoedercoate lakwerk is de lichtmast met een IP waarde van 67 volledig stofdicht en beschermd tegen waterindringing waardoor de eenheden zeer bruikbaar zijn in alle werkomstandigheden. Bovendien is de mobiele verlichting voorzien van uitschuivende steunpoten voor de nodige stabiliteit.

Tevens beschikken de lichtmasten over extra stopcontacten waarop bijvoorbeeld elektrisch handgereedschap aangesloten kan worden.

Door het compacte ontwerp met vorkheftrucksleuven en hijsoog zijn de masten eenvoudig te verplaatsen en efficiënt in transport.

Tech-Solutions staat haar partners graag bij met een direct inzetbare, heldere en flexibele verlichtingsoplossing.

Afbeelding

Luchtcompressoren

Perslucht wordt vaak gebruikt als energiedrager. Met behulp van deze perslucht wordt gereedschap pneumatisch aangedreven voor allerhande toepassingen.

Tech-Solutions biedt kwalitatief hoogwaardige luchtcompressoren aan voor acties waarbij een grote persluchtcapaciteit nodig is, zoals reinigingen, zandstraal toepassingen, gutsen en bekrachtigen van powertools.

De mobiele luchtcompressoren met een volumestroom van 5m3 en druk van 7 bar, zijn dusdanig opgebouwd zodat ze zeer efficiënt zijn in gebruik en transport. Het award-winning ontwerp, ontwikkeld door John Deere in samenwerking met Atlas Copco, integreert de generator, de fueltank en het koelsysteem in een compacte vorm, beschermd door een gestroomlijnde en zeer robuuste, corrosievrije omkasting, bestand tegen ruwe weerselementen.

Door de geïntegreerde aandrijving is er geen elektrische aansluiting nodig en kunnen deze zeer mobiele luchtcompressoren onafhankelijk ingezet worden op locaties waar geen stroomvoorziening is. Ook hebben deze compressoren de grote voordelen van de opbouw op een enkele as met twee wielen en het zeer lichte totaalgewicht, zelfs met volle fueltank, voor een gemakkelijke verplaatsing en wendbaarheid op het terrein. Ook bij transport fungeren ze als een kleine type aanhanger, zelfs achter een personenwagen. Met de oersterke hijsbalk zijn de compressoren eenvoudig over te brengen op bijvoorbeeld een scheepsdek.

Tevens biedt Tech-Solutions luchtcompressoren met een motorvermogen van 104kW, die een luchtstroom van 11.4m3 produceren en maximum druk tot 14 bar. Deze compressoren met buitengewone prestaties zijn multi-optioneel. Door het eenvoudig te bedienen digitale systeem kan de luchtstroom met enkele klikken aangepast worden, wat meerdere druk- en debietinstellingen mogelijk maakt, waardoor één compressor kan dienen voor zeer verscheidene toepassingen.

Door de corrosievrije omkasting binnen de robuuste frames zijn deze duurzame compressoren gemakkelijk takelbaar en bieden daardoor extra bescherming op locatie, waardoor ze uitstekend fungeren in de offshore sector.

Deze hoogwaardige verbruiksinstallaties met verlengde onderhoudsinterval en lange levensduur vergroten de inzetbaarheid en daarmee de productiviteit. Een effectieve toevoeging van waarde waar Tech-Solutions voor staat.

Afbeelding

Truck met kraan

Naast het wagenpark van volledig uitgeruste servicewagens, beschikt Tech-Solutions sinds december 2019 over een volledig geëquipeerde Volvo vrachtwagen met Palfinger kraan.

Daarmee kan Tech-Solutions instaan voor het transport van service- en workshop containers voor de offshore industrie, allerhande uitrusting voor dockings en mobilisaties alsook voor levering van al zijn rentingmateriaal in binnen- en buitenland.

De Volvo-truck, met extra aanhanger, kan probleemloos 20ft containers transporteren. De bijhorende Palfingerkraan heeft een hijscapaciteit van 92 ton per meter, met een reikwijdte van 24 meter, waarmee we efficiënt kunnen laden en lossen on site.

Hiermee vergroot Tech-Solutions de brede waaier van diensten om zijn partners efficiënte en waardevolle service op maat te kunnen bieden.